Saturday, December 20, 2008

Posing kat pat keje


Posing bersama stuntman dan azlan ... dua mamat ni baru naik pelamin

HARD CORE PP TEAM C

Kenangan bersama old timer Team C, pak chat, mat shah dan yg kanan sekali tu siput sedut..

MY LAST DAY

Salam semua...

Agak lama jugak aku tak mengupdatekan blog ni...bukannye ape sibuk memanjang dgn urusan harian.Pada 15 Dec yg lepas berakhirlah employment aku dgn Titan Chemicals, diam tak diam aku telah bersama Titan selama 17 tahun 7 bulan dan 15 hari....lama sungguh tu, seusia anak sulung aku yg dah tamatkan SPM nye baru baru ni.Macam macam perasaan bermain kat fikiranku..sedih tu jangan cakaplah...walau apapun setiap pertemuan itu ada perpisahannya kita hanya merancang tapi rancangan ALLAH SWT itu adalah yg sebaik baiknya..

Biasalah last day tu ade makan makan dan aku selitkan photos aku ngan member member Team C

Saturday, November 15, 2008

BOARDMAN BARU


Wak Ron sedang memberi arahan arahan kpd para field technya.Katanya sedang mempertajamkan skill untuk return jumpa pak arab.. tak puas hati aritu.. begitulah mengakhiri perbualannya ngan aku dan lepas tu terus membelek majalah mangganya, peminat setia norman hakim lah katakan...

BUAT SAHABAT KAT YANBU / JUBAIL

Ni lah dia gambo 3 orang mamat ni masa s/up PP2 baru2 ni, bagi yg tak kenal yg ujung tu buaya jo.. eh sorry brother jo, krull, bakal AS dan Wak Ron.
beriya betul diaorang suruh aku publish kehenseman mereka dlm blog aku. jadik untuk tidak menghampakan mereka inilah shot yg dapat setelah mereka abis tarik macho..

Sunday, November 9, 2008

HILANG SATU LAGI

Inilah aku ngan RK, salah sorang otai PP plant yg lebih dulu berangkat,
Last last day pun kena startup extruder sampai stayback.
Experienced aku.... susah nak jumpe macha macam RK ni. sorang dalam sejuta kot....

FAREWELL RAMESH

Inilah pose istimewa
team C bersama RK
pada final moment beliau bersama Titan.


RK akan bersama satu co Germany tak lama lagi.
All the best my friend

Wednesday, November 5, 2008

RAYA 2008 WITH MY NEWBORN BABY AND MY TWO BOYS