Saturday, November 15, 2008

BOARDMAN BARU


Wak Ron sedang memberi arahan arahan kpd para field technya.Katanya sedang mempertajamkan skill untuk return jumpa pak arab.. tak puas hati aritu.. begitulah mengakhiri perbualannya ngan aku dan lepas tu terus membelek majalah mangganya, peminat setia norman hakim lah katakan...

BUAT SAHABAT KAT YANBU / JUBAIL

Ni lah dia gambo 3 orang mamat ni masa s/up PP2 baru2 ni, bagi yg tak kenal yg ujung tu buaya jo.. eh sorry brother jo, krull, bakal AS dan Wak Ron.
beriya betul diaorang suruh aku publish kehenseman mereka dlm blog aku. jadik untuk tidak menghampakan mereka inilah shot yg dapat setelah mereka abis tarik macho..

Sunday, November 9, 2008

HILANG SATU LAGI

Inilah aku ngan RK, salah sorang otai PP plant yg lebih dulu berangkat,
Last last day pun kena startup extruder sampai stayback.
Experienced aku.... susah nak jumpe macha macam RK ni. sorang dalam sejuta kot....

FAREWELL RAMESH

Inilah pose istimewa
team C bersama RK
pada final moment beliau bersama Titan.


RK akan bersama satu co Germany tak lama lagi.
All the best my friend

Wednesday, November 5, 2008

RAYA 2008 WITH MY NEWBORN BABY AND MY TWO BOYS